Abonner på nyt fra kirken

Slangerup Kirke - Skt. Mikaels bruger en række kanaler til at fortælle menigheden og andre interesseret om hvad der sker i kirken. Disse kanaler er:
  • Månedsannonce i Lokalavisen Frederikssun. Indholder information om den kommende måneds gudstjenester, andagter og andre begivenheder i eller omkring kirken. Andre begivenheder kan være foredrag, diskussionsgrupper, film i Slangerup Bio, koncerter o.a.
  • Månedsfolder. En A5-størrelsesfolder med information om de kommende to måneders gudstjenester, andagter og andre begivenheder.
  • Elektroniske medier: www.kirku.dk Kristeligt Dagblads kultur- og gudstjenestekalender, www.kultunaut.dk og www.sogn.dk. Gudstjenestelisterne i de landsdækkende aviser er normalt baseret på informationer fra www.kirku.dk.
  • Begivenheder på Google+ begivenhedsiden. Dette er et eksperiment, men giver mulighed for at tilmelde sig et arrangement, og ved tilmelding automatisk få begivenheden ind i egen kalender.
På denne side finder du links til undersider hvorfra de kan abonnere på de nyheder fra kirken, som interesserer dig. Du kan allerede nu abonnere på nyhed om en ny månedsfolder, som du så kan downloade som PDF-fil fra siden Månedsfolder Nyt. Indtil sommeren 2012 er månedsfolderen blevet fremstillet i publiseringsprogrammet Scribus, som giver betydelig bedre kontrol med layout af det færdig dokument, og blandet tillader tekst at flyde rundt om stjerneformede eller andre billedformer. Det har vist sig, at dette kan give meget store PDF-filer. Derfor har vi efter sommerferien 2012 begyndt at bruge et online editeringsprogram med mulighed for eksport i forskellige formater, bl.a. HTML.

Google+ siden gør det også muligt at have diskussioner med medlemmer af menigheden og andre i lokalsamfundet om udvikling af Slangerup Sogn og Slangerup Kirke til gavn for så mange som muligt.

Fremover vil du kunne abonnerer på nyt om gudstjenester, nyt om musik i kirken, nyt om foredrag, nyt om ekskursion. Det du abonnerer på er en RSS strøm af nyheder. Du skal derfor bruge noget software, som kan læse sådanne nyhedsstrømme. Disse nyhedsstrømme kan bruges til ikke blot at fortælle dig om det du interesserer dig for, men også at fortælle dig når en begivenhed grundet uforudseelige ting er blevet aflyst. Så snart vi kender til aflysningen vil du få besked om den.

Du kan allerede nu abonnere på "Hvad sker der?" og "Fomandens blog". Naturligvis også som RSS strømme. du kan læse mere om RSS stømme på Wikipedia.