Musik fra kirken

Akustikken i Slangerup Kirke - Skt.Mikaels er i følge flere kunstnere noget helt særligt. Det har betydet, at der gennem årene er optaget en del musik i kirken. Blandt andet har både Bramsnæskoret og Duo La Valse indspillet CD'er med julemusik i kirken.

Nederst på denne side finder du en liste over de CD'er, som gennem tiden er udgivet med musik fra kirken. Fra nogle af disse CD'er har vi fået tilladelse til at give en smagsprøve. Disse smagsprøver kan du lytte til her på siden. Såfremt det er muligt at købe CD'en on-line eller kunstneren / gruppen har en hjemmeside, så er et link anført i listen nederst på siden.

Tusind Julelys

CD'en "Tusind Julelys" blev indspillet i Slangerup Kirke - Skt.Mikaels i efteråret 2008, og udgivet umiddelbart før jul dette år. CD'en blev kun solgt via de lokale forhandlere Bogladen i Slangerup og Slangerup Brugsforening. Det først nummer på CD'en er "Glade Jul", og det indledes med ringning fra kirkens klokker. 

Jul med Bramsnæskoret

CD'en "Jul med Bramsnæskoret" er indspillet i Slangerup Kirke - Skt.Mikaels i september 2006, og udgivet umiddelbart før jul dette år. CD'en kan købes via Bramsnæskorets hjemmeside. Det første nummer på CD'en er "Vær velkommen Herrens år", som markerer starten på det nye kirkeår den 1. søndag i advent. Du kan nederst på denne side downloade en PDF-fil, som beskriver alle numrene på CD'en. 

Koncertkavalkade i Sct.Michaels kirke i Slangerup

CD'en "Koncertkavalkade i Sct.Michaels kirke i Slangerup" repræsenterer uddrag af mere end 30 timers musikoptagelser fra perioden 1987 - 2002. Musikken på CD'en er udvalgt at kirkens tidligere organist Ulla Kappel og optaget af Jesper von Staffeldt. Du kan nederst på denne side downloade en PDF-fil, som beskriver alle numrene på CD'en.

Nordiske sange

CD'en "Nordiske sange" er udgivet af Bramsnæskoret i anledning af korets 25 års jubilæum i 2000. Musikken er optaget i Slangerup Kirke i marts 2001. CD'en kan stadig købes via korets hjemmeside. Du kan nederst på denne side downloade en PDF-fil, som beskriver alle numrene på CD'en. 


Her er en smagsprøve fra "Tusind Julelys"

Her er en smagsprøve fra "Jul med Bramsnæskoret"
Her er en smagsprøve fra "Koncertkavalkade i Sct.Michaels kirke i Slangerup"Her er en smagsprøve fra "Nordiske sange"

Showing 4 items
CD'en TitelKunstnerÅrURL
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
CD'en TitelKunstnerÅrURL
Jul med Bramsnæskoret 2006 Bramsnæskoret 2006 http://www.bramsnaeskoret.dk 
Koncertkavalkade    
Nordiske Sange Bramsnæskoret 2001 http://www.bramsnaeskoret.dk 
Tusind Julelys Duo La Valse 2008  
Showing 4 items
Ċ
Unknown user,
22 Dec 2010, 11:27
Ċ
Unknown user,
22 Dec 2010, 11:26
Ċ
Niels Jensen,
12 Dec 2010, 04:26