Gudstjenester og andagter

Søndag

• 10.00 Gudstjeneste. De fleste søndage er der gudstjeneste om formiddagen, dog er der sidste søndag i måneden normalt aftensgudstjeneste. For man kan jo kun være i én kirke ad gangen. Du finder information om tidspunkt og prædikant i gudstjenestelisten samt i begivenhedskalenderen.
  • Nadversangen

Mandag

• 17.15 Stillebøn. Et kvarter senere end tidligere, men stadig om mandagen. Se i begivenhedskalenderen.Stillebøn starter efter sommerferien den 1. august.
  • 19.00 Skt.Mikaels Koret øver. Øveaften er mandag fra 19 til 21. Efterårets første øveaften er mandag den 28. august.

Onsdag

• 13.30 Plejehjemsgudstjeneste i Sundhedscentret. Efterfølgende kaffe. Se datoer i begivenhedskalenderen.
  • 17:00 Reflexion. Mellemrum har her ved starten af efteråret skiftet navn til Reflexion. Det er stadig en andagt. men nu ofte med mere musik end tidligere. Allerede nu vides, at oktober måneds Reflexion bliver en jazz'et vespter, og i julemåneden kommer der gregorianske sange. Se datoer i begivenhedskalenderen

Lørdag

• 10:00 Børne- og dåbsgudstjeneste. Disse tjenester finder sted hver anden måned den sidste lørdag i måneden. I efteråret 2011 blive der i september og i november. Se datoer i begivenhedskalenderen.

Bibelstudiekreds

En bibelstudiekreds mødes under ledelse af Caja Winterø en gang hver måned. Kredsen arrangerer også ekskursioner til relevante museer og andre seværdigheder, som kirker. Studiekredsen starter efterårssæsonen i september, se i begivenhedskalenderen

Yderligere information om efterårets møder på siden Skt.Mikaels Bibelstudiekreds.  Kontakt sognepræst Caja Winterø såfremt du ønsker at deltage i studiekredsen. Se i telefonlisten for kontaktinformationer.

Kor

Kirkens eget kor synger et varieret repertoire af gamle og nyere sange - ofte med kirkelig relevans. Koret ledes af kirkens organist, og den faste øvedag er mandag aften. Se i begivenhedskalenderen.

Koret har en konstant mangel på tenorer. Såfremt du har lyst til at være med i koret, så kontakt kirkens organist Nicolai Kjølsen. Se i telefonlisten for kontaktinformationer.