Skt. Mikaels Bibelstudiekreds

Bibelstudiekredsen mødes omkring en gang hver måned og ledes af sognepræst Caja Winterø. Såfremt du er interesset i at deltage i Skt. Mikaels Bibelstudiekreds' møder eller ture, så kontakt Caja Winterø. Du finder kontakt information i telefonlisten.

Bibelstudiekredsen vil i forårssæsonen beskæftige sig med Thomas Kingo. Vi startede allerede tirsdag den 22. januar, og mødes næste gang onsdag den 27. februar kl. 19.30 i sognehuset, Strandstræde 4, Slangerup.

Som opfølgning på studiekredsens fokus på Hildegard af Bingen arrangerer sognepræst Caja Winterø i efteråret 2013 en tur Rhinen under overskriften:

Tag med kirken til det gamle Tyskland

Borge, klostre, gamle byer og klipper samt sejltur på Rhinen er blot nogle af oplevelserne på Slangerup kirkes tur til Midttyskland i september næste år. Et af højdepunkterne bliver også udflugten til den store kvindelige mystiker og nonne Hildegards kloster i Rüdesheim.

Turen arrangeres i samarbejde med Klingenberg rejser og koster 3850 kr. inkl. morgen- og aftensmad i delt dobbeltværelse. Hotellet Zwei Mohren ligger i Assmannshausen med udsigt over Rhinen. Der er rejseleder med på hele turen, som er en seks dages tur fra 15.-20. september. Tilmelding og nærmere information hos sognepræst Caja Winterø, Slangerup kirke, telefon 47 38 23 47 eller mail cw@km.dk