Aftenklange er meditativ musik plus noget mere...

posted 27 Oct 2010, 11:46 by Niels Jensen   [ updated 27 Oct 2010, 21:39 ]
Den sidste onsdag i hver af efterårets og forårets måneder kan man slappe af i Slangerup Kirke mens man lytter til en halv times meditativ musik som smukt strømmer fra kirkens flygel takket være vor organist Nicolai Kjølsen. Konceptet for denne halve afslappende aftentime er simpelt: musik afvekslende med læsning af korte digte, og ind imellem bliver der så også plads til en fællessang.

Ved denne onsdag "Aftenklange" blev der bl.a. spillet musik af Bach, Rued-Langgard, Schubert og Bartok med digte af Grotian og Kjølsen. Kjølsen kaldte sit digt "Overgang", og det handler om overgangen fra efterårsmånederne til vintermånederne. Digtet startede: "På nærmest usynlige fødder gliver vi...", og resten gik du desværre glib af. Musikken og digtene giver mulighed for at slappe af, og lade tankerne flyve.

Du kan endnu nå at opleve "Aftenklange" i Slangerup Kirke - årets sidste - nemlig onsdag den 24. november 2010 kl. 20.00.