Bevægende opførsel af Bach's Juleoratorium

posted 18 Dec 2010, 10:42 by Niels Jensen   [ updated 30 Dec 2010, 12:17 ]
Torsdag den 9. december opførte kammerkort Terpsichore sammen med musikkere fra Copenhagen Oratorio Strings med de fire solister Bach's Juleoratorium. Det blev en vidunderlig oplivelse for de omkring 50 mennesker, som havde trodset snevejret og fundet vej til kirken denne smukke vinteraften.

Alle jer, som gik glib af denne musikoplevelse kan lytte til en mindre prøve på den musik, som blev fremført denne vinteraften to uger før jul. Måske skyldes det lave antal gæster, at koncerten modsat tidligere julekoncerter i kirken fandt sted på en hverdagsaften? Måske var prisen på 225 kr per billet afskrækkende? Måske  kendte mange ikke til dette vidunderlige dynamiske stykke musik? Fortæl os hvorfor du ikke kom!

Den flash musikafspiller, som anvendes her er lavet af Enrico Lai, og kan downloades fra hans hjemmeside.