En ny duo sprudlede ved nocturne aften

posted 18 Nov 2010, 23:42 by Niels Jensen   [ updated 28 Nov 2010, 12:40 by Niels Jensen ]
Torsdag den 18. november var der nocturne aften i Slangerup Kirke - Skt. Mikaels. Vi hørte aftenmusik af Bach, Chopin, Mozart, Bull med flere leveret af Nordsjællands nyeste klassiske musikensemble: Skt. Mikaels Duo. Skt. Mikaels Duo består af violonist Walter Gaffron og pianist Nicolai Kjølsen, som sammen havde sammensat en times hyggelig aftenmusik.

Blandt aftenens musikstykker skal specielt fremhæves en nocturne af Chopin, hvor violinen spillede melodistemmen, og flygellet akkompagnerede. Det var en vidunderlig oplevelse. Hele aftenens musikprogram kan ses i vedhæftede program. Og lydklip er også på vej.

Efter musikken nød vi et lille glas portvin med nocturne kager, som organistens mor venligst havde bagt i dagens anledning.

Baseret på bemærkningerne fra koncertgæsterne men
s de nød nocturen kagerne, så må vi inderligt håbe, at det ikke er sidste gang Skt. Mikaels Duo optræder i Slangerup Kirke - Skt. Mikaels.
Ċ
Niels Jensen,