JazzMazzørerne fra Trondheim i Norge åbnede årets jazz festival

posted 26 Aug 2011, 12:58 by Niels Jensen   [ updated 15 Feb 2012, 10:25 ]
Torsdag aften den 25. august 2011 fyldte JazzMazzørerne fra Trondheim i Norge vor lyden af den dejligste jazz. Under den 5 kvarter lange koncert hørte vi bl.a. andet gitaristen spille Nuance. Et vidunderligt stykke guitarmusik. Efterhånden er det næste blevet en traditon, at byens Snake City Jazz Festival åbner med en koncert i vor mere end fire hundrede år gamle kirke. På billedet til højre forklarer formanden for Snake City Jazz Festival, at Metalskolen har sponsoreret overnatninger for alle udenlands orkestre.

JazzMazzørerne består af en trommeslager, en basist, en guitarist, en basunist (trækbasun), en trompetist, en klarinetist, en pianist, og en banjonist. De spiller vidunderlig jazzmusik. Udover åbningskoncerten, som var sponsoreret at Nordeafonden og SIF i Herlev, så spiller gruppen flere gange under de kommende dages festival. Jeg kan kun anbefale at komme ud og nyde deres musik. List over hundrede jazzentusiaster havde fundet vej til Slangerup Kirke torsdag aften.

Her kan du høre "Some of These Days", som er optaget under koncerten i vor kirken, og JaZZmaZZørerne har givet tilladelse til at vi viser her. Du kan også høre Jan Erling Dahl's guitar solo "Nauges" ved at klikke her.

"Some of These Days" af JaZZmaZZørerne fra Norge.