Kyndelmisse fyldte igen kirken!

posted 3 Feb 2011, 05:57 by Niels Jensen
Onsdag den 2. februar 2011 vil de fleste nok huske som en kedelig og grå vinterdag af den slags vi har alt for mange af: med støvregn fra sidst på eftermiddagen til ud på aftenen. Ikke desto mindre var der udsolgt til aftenens Kyndelmisse med lysvandring i kirken.

Siden korteste dag er dagen blevet mere end 1½ time længere. Det er lysere, og det er netop hvad vi fejre med denne specielle gudstjeneste hvor vi vandre rundt i kirken med levende lys mens vi synger nogle af vore kendte salmer. Over halvtreds spejdere fra både de grønne og de blå spejdere i Slangerup havde fundet vej til kirken i deres fine uniformer. Tiltrods for konkurrence fra et mere kommercielt arrangement var der også mange af årets konfirmander i kirken.

Bagefter bød menighedsrådet på varm chokolade og boller på Slangerup Gjæstgivergaard, som mindst 150 personer deltog i. Det var noget overvældende i forhold til vore forventninger og udmeldingen til restauratøren på Gjæstgivergaarden, som hurtigt og professionelt fik dækket op til de mange ekstra gæster.