Så er kirkekontoret flyttet!

posted 11 Nov 2011, 13:46 by Niels Jensen   [ updated 11 Nov 2011, 14:01 ]
Onsdag morgen åbnede kirkekontoret på Strandstræde 4, og den første dag var der én kunde. Desværre er vi ikke fuldt oppe at køre, idet TDC ikke rigtigt har levet op til den reklame som for tiden køre på TV rettet mod erhvervsvirksomheder. Først fire dage før vi flyttede ind gik det endelig op for TDC, at de skulle trække en ledning fra deres net og ind i sognehuset. Dette til trods for, at deres koordinator på flytning og opgradering af telefon systemet tidligere i oktober måned havde meddelt os, at vi ikke skulle være bekymrede for den manglende ledning. Den skulle nok være på plads når deres tekniker skulle bruge den 4. november 2011. Det viste sig ikke at holde stik. Alt dette til trods for at kontakten til TDC Erhvervscenter Frederikssund blev etableret allerede i løbet af sommerferien, og den endelig kontrakt fremsendt underskrevet til TDC i slutningen af september.
Nogen synes, at en ny bygning kræver nye møbler. Dem har vi ikke modtaget endnu, men vi håber at de kommer inden den officielle åbning den 27. december, hvor både biskoppen over Helsingør Stift, provsten for Frederikssund Provsti og borgmesteren i Frederikssund har meldt deres ankomst. Det skulle gerne blive en festlig dag. Dog har et lokalt tømrerfirma opsat nogle indbyggede reoler i bygningens kontorer og det ene af de to lokaler på første sal.
Og den nye bygning er allerede taget i brug af både menighedsråd og personale. Onsdag aften den 9. november holdt vi forretningsudvalgsmøde i den nye bygning, og dagen efter blev der holdt det ugentlige personalemøde. Begge dele i et lille mødelokale i stueetagen, som også fungerer som personalets pausestue.