Sikkerhedsventilen blev ikke udløst!

posted 19 Sep 2012, 23:12 by Niels Jensen
Ved fristens udløb tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00 var der ikke indleveret alternative valglister til valgbestyrelsen. Derfor vil de ved valgforsamlingen den 11. september 2012 valgte personer udgøre menighedrådet i Slangerup Sogn fra den 1. søndag i advent, som i år er søndag den 2. december 2012, til dagen før den første søndag i advent 2014, som er lørdag den 29. november 2014. God arbejdslyst!
Navnene på de 11 valgte menighedsrådsmedlemmer er offentliggjort i tidligere meddelelse om valgforsamlingen. Udover de valgte medlemmer, så udgøres menighedsrådet af en personalerepræsentant, som vælges for et år ad gangen og p.t. er Niels Helge Rønkjær, og sognets præster, dvs. Caja Winterø, Klaus Meisner og Rasmus Dreyer.
Tegningen er lånt fra Horbelev og Falkerslev Kirkers hjemmeside www.falkerslev.dk.