Sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp

posted 2 Mar 2011, 07:48 by Niels Jensen   [ updated 31 May 2011, 02:51 by Unknown user ]
Søndag den 13. marts 2011 umiddelbart efter gudstjenesten starter årets sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp i Slangerup Sogn. Det er igen Pia (pia@slangerupkirke.net) og Dennis (dennis@byensbedemand.dk), som står for indsamlingen. Kontakt Pia eller Dennis såfremt du har lyst til at bruge et par timer denne søndag, hvor bidragene går til arbejdet med at udrydde sult i verden.

Som optakt til sogneindsamlingen får vi i Slangerup Kirke - Skt. Mikaels torsdag den 10. marts mellem kl. 17.00 og kl. 20.00 besøg af Slutkaravanen, som består af unge mennesker, som har arbejdet som volontører for Folkekirkens Nødhjælp og derved fået sulten helt tæt på. Sultkaravanens besøg afsluttes med en ungdomsgudstjeneste.