Her finder du Slangerup Kirke!

Strandstræde 2, DK-3550 Slangerup, Danmark

Dette er et Google Streetview billede af Slangerup Kirke - Skt. Mikaels. Brug de hvide pile på vejen til at bevæge dig frem ad Strandstræde, og navigationspanellet i øverste venstre hjørne til at zoome in eller ud og ændre det verdenshjørne du ser imod.

Såfremt du bevæger dig mod vest ad Strandstræde, så vi du se det tidligere sognehus Kingos Minde, som blev revet ned i foråret 2010 efter det i nogle år ikke havde været forsvarligt at anvende bygningen til offentlige arrangementer grundet de bærende konstruktioners tilstand.

Strandstræde 4, DK-3550 Slangerup, Danmark

Billedet her viser det nye kirkekontor på Strandtræde.

Telefon til kirkekontoret:  4733 5187

Fax til kirkekontoret:       Send dit scannede dokument til kordegnen.

CVR nr. 2910 5219

Bank: Nordea Danmark, Frederikssund Afdeling

Med bus:

Bus 600S køre hele dagen til Slangerup Rutebilstation fra Hillerød St. og Ølstykke St.

Skal du være ved Slangerup Kirke - Skt.Mikaels på et bestemt tidspunkt med offentlig transport, så anbefales det at bruge Rejseplanen til at planlægge din rejse med det offentlige transportsystem.

Med bil eller på cykel:

Slangerups store kirke kan ses langvejs fra. Du kan bruge kortet nedenunder til at lave en personlig kørevejledning fra dit hjem til kirken.

Slangerup Kirke - Skt.Mikaels

Subpages (1): Koblenz, Florins Kirche