E-post til din kirke

Nedenfor finder du e-post adresse til menighedsrådet formand, kirkeværgen og kontaktpersonen (den personale ansvarlige) samt kirkens organist og kirketjener. Desuden kan du skrive til kirkens aktivitetsudvalg og til kirke- og kirkegårdsudvalget.

Aktivitetsudvalget planlægger alle arrangementer i og omkring kirken. Det gælder både foredrag og musik i kirken. Skriv til udvalget, såfremt du har idéer. Du vil modtage et svar, når udvalget har diskuteret din idé.

Kirke- og kirkegårdsudvalget planlægger vedligeholdelses- og andre arbejder i forbindelse med kirke, sognecenter og kirkegård. Kirkeværge føre tilsyn med, at opgaverne bliver korrekt udført. Skriv til dette udvalg, såfremt du har idéer eller spørgsmål til kirkegården og kirkens bygninger.
Showing 8 items
Funktion i kirkenE-post til denne funktion