Vore Præster

Sognepræst Caja Winterø - kirkebogsførende

Caja Winterø kom til Slangerup Sogn i 1998, og flyttede hurtigt ind i Slangerup Præstegård sammen med sin mand Jan og deres tre døtre: Det skabte liv i den gamle præstegård.

Caja er kirkebogsførende sognepræst, hvilke bl.a. indebærer, at hun har ansvaret for, at de registreringer, som kordegnen foretager foregår korrekt. Det gælder både registrering af nyfødte, registreringer af navneændringer, registreringer af dåbshandlinger, konfirmationer, vielser, bisættelser og begravelser.

Du kan skrive eller ringe til Caja, som anført i vor telefonliste eller du kan besøge hende på Slangerup Præstegård, Kirketorvet 2 når hun ikke er på besøg hos et af sognebørnene.

Sognepræst Klaus Meisner

Klaus Meisner lærte vi at kende i 2005, da han blev præst på 25% tid i Slangerup Sogn samtidig med, at han var 50% i Slagslunde-Ganløse Pastorat. Klaus bor i det centrale København ikke ret langt fra, hvor dronningen bor om vinteren, men du kan altid komme i kontakt med ham eller i det mindste lægge en besked til ham på hans mobiltelefon. Klaus kan selvfølgelig også kontaktes via e-post.

Klaus er uddannet feltpræst. Klaus har fra august 2010 til februar 2011 arbejdet som feltpræst i det sydlige Libanon. og der bl.a. holdt friluftsgudstjenester med udsigt over middelhavet.

Du kan skrive eller ringe til Klaus som anført i vor telefonliste.

Subpages (1): Præsternes blog